Prijavite se da dobijate liste novopristiglih nekretnina - direktno na vas email!
Petrovac
Reževići
Buljarica

HERCEG NOVI - NEKRETNINE

Herceg Novi je grad bogate istorije. Za njega su strane turističke agencije pisale da je remek djelo civilizacije. Herceg Novi je grad sa živopisnom netaknutom prirodom, mediteranskim zelenilom i to je jedan od razloga velikog porasta prodaje nekretnina u Herceg Novom. Za nekretnine u Herceg Novom postoji veliko interesovanje kupaca iz Engleske, Irske, Rusije, Ukrajine i drugih zemalja.
Arhitektura Starog grada, izvanredna pozicija, živopisna Boka Kotorska i blizina Dubrovnika su posebno interesantne kupcima nekretnina u Herceg Novom.

Jedno od obilježja Herceg Novog su kule. Forte mare, Španjola i najpoznatija Kanli Kula koja je tradicionalno mjesto za brojne muzičke, pozorišne i filmske festivale i hepeninge. Herceg Novi je takodje grad slikara, sa velim brojem dobro organizovanih likovnih manifestacija tokom godine. U starom dijelu grada nalazi se veliki broj istorijskih kamenih kuća i drugih nekretnina zbog čega poslednjih godina postoji veliko interesovanje za kupovinom ovih nekretnina.Pretraga

Grad

Lokacija

Vrsta


Copyright © 2006. Crna Gora Nekretnine